Aito

Meksikon

makuinen herkku

image
image
image
title-image
Meksikolainen Ravintolabaari

Cheeecho's

Tervetuloa Cheeecho’siin, aito meksikolainen maku Fuengirolan sydämessä.

Ravintolassamme nautit parhaasta meksikolaisesta ruoasta, joka on valmistettu tuoreimmista aineksista ja aidoimmista mauista. Aina tacoista ja burritoista nachoihin ja quesadilloihin, kaikki on tehty rakkaudella ja intohimolla kulttuurimme puolesta. Lisäksi kodikas ja juhlava tunnelma saa sinut tuntemaan olosi kuin kotona. Tule ja koe se mistä kaikki puhuvat kaupungissa!

Tervetuloa Cheeecho’siin!

 

image
image
title-image

Ruokalistamme

Tutustu herkulliseen meksikolaiseen ruokalistaamme, joka on valmistettu tuoreista aineksista ja aidoista mauista Cheeecho'sissa.

title-image

Tule käymään meillä

Cheeecho's tarjoaa laajan valikoiman aitoja ja herkullisia meksikolaisia ruokalajeja, jotka tarjoavat uniikin gastronomisen kokemuksen jokaiselle ruokaa rakastavalle vierailijalle.

Valikoimastamme löydät muun muassa tacoja, burritoja, nachoja, quesadilloja, enchiladoja ja paljon muuta, kaikki valmistettu tuoreista aineksista ja aidoista mauista.

Cheeecho'sissa tarjoamme myös valikoiman virkistäviä juomia ja cocktaileja, jotka ovat täydellisiä seuralaisia ateriallesi ja viimeistelevät kokemuksesi. Tule käymään meillä ja nauti herkullisesta ruoasta ja kodikkaasta tunnelmasta Cheeecho'sissa!

Aukioloajat

Maanantaisin suljettu
Ti – To: 12.30 – 16.30 ja 19.30 – 22.00 (suljettu klo 16.30 – 19.30)
Pe – La: 12.30 – 16.30 ja 19.30 – 23.30 (suljettu klo 16.30 – 19.30)
Su: 12.30 – 16.30 ja 16.30 – 22.00 (suljettu klo 16.30 – 19.30)

image
image
10
Años
5 k
Órdenes al año
20
Marcas de Cerveza
2
Menu & Dish
25
Specialities
title-image

Jaettavia menuvaihtoehtoja

Tule Cheeecho'siin nauttimaan meksikolaistunnelmasta, tequilashoteista, mariachi-musiikista ja jaetusta ruokalajien valikoimasta seurueellesi. Vietä meksikolaista juhlatunnelmaa!

MEKSIKOLAISIA JUHLIA!

image
image
title-image

Omaan käteen ja kirjaimiin

Pidä itsesi ajan tasalla ja löydä lisää meksikolaisesta kulttuurista ja ruuastamme Cheeecho'sissa mielenkiintoisten artikkeleidemme kautta!